Mangel på friske fodboldpiger
Mangel-på-friske-fodboldpiger.jpg
Nogle af BBs U14 piger på en råkold vinterdag efter kampen mod GVI. Foto: Privat.
Bagsværd Boldklubs U14-piger kunne godt trænge til nogle flere spillere

Humøret mangler ikke. Det der mangler er til gengæld lidt flere spillere. Bagsværd Boldklubs U14-piger efterlyser derfor friske interessefæller og holdkammerater.

Det er pigernes trænerteam Ida, Jesper og Henrik som kommer med efterlysningen: – Selv om pigefodbolden på landsplan blomstrer og årets ord i 2017 ligefrem var ”kvindelandsholdet”, så er situationen på Bagsværd Boldklubs U14 pigehold, at vi godt kunne bruge et par spillere mere.

Vi har i dag en trup på 10 piger, som spiller i DBUs 8 mands turnering – både vinter- og sommerturnering; men vi kunne godt tænke os at spille 11 mandsfodbold på sigt.
Pigerne på holdet er sjove – og lidt skøre – og rimelig gode til at spille fodbold, selv om vi nu mest fokuserer på sammenholdet, at have det sjovt og at få spillet nogle gode kampe mod jævnbyrdige hold.

U14-holdet træner hver mandag og onsdag året rundt fra 15.45 til 17.00 på kunststofbanerne ved Bagsværd Boldklub. Interesserede piger kan kontakte trænerne gennem klubbens hjemmeside, hvor mail og mobil fremgår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top