Tortur i Bagsværd
-

Hjælp, det brummer og ryster i min lejlighed på Bindeledet mellem kl. 22-08 . Det startede i fyringssæson 2016/2017 og så igen i denne fyringssæson, sjovt nok efter vi fik installeret fjernvarme, og Vestforbrændingen så flot har foræret os et nyt fyr, som repræsentanten derfra, så stolt proklamerede.

Viceværten holder på, at det er en mobiltelefon, der ligger på et bord og brummer, jo godaw do, hver nat mellem 22-08?

En kendt torturmetode er at bruge lyd: høj larmende musik og lavfrekvent støj – hvilket kan få en til at tilstå hvad som helst bare for at få ro: Jeg tilstår! Jeg vil ha’ min nattesøvn tilbage. Min hjerne og mit hjerte er i stor risiko for at tage langvarig skade. Passe mit job skal jeg også, det er svært at holde fokus. Har løbet panden mod en betonmur hos viceværten; han fastholder det er en mobil, der ligger og brummer på et bord.

Nogen der har et godt råd? En rolig soveplads i denne kommune, der har fokus på lyd/akustik?

1 kommentar om “Tortur i Bagsværd”

  1. Kirsten Otto Solnavej 57 siger:

    føler med dig Lotte Marja Aalykke. Jeg er i nøjagtig samme situation, blot med den forskel at her på Solnavej larmer det fra kl. 5- 6 morgen til ca. 24.00 med større eller mindre styrke. Min seng og lænestol ryster og gulvet dirre når det er værst. lyden kan være så kraftig at den overtager lyden i tv og radio.
    Men der ingen andre der kan høre det. Ejendomsmesteren har været her mange gange og er meget forstående, han prøvet at gøre flere ting for at stoppe det, men uden resultat og kan heller ikke høre det. Familie, venner og overboen har været og kan heller ikke høre det, så det er temmelig håbløst. i skrivende stund buldre det pænt og kl. 18,45.
    Jeg er glad for at se der er andre der oplever det samme som mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top