Vær på forkant og undgå ventetid
Borgerservice-Rådhuset-12-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er en god idé at være tidligt ude, hvis du for eksempel har brug for Borgerservice i den kommende tid. Foto: Kaj Bonne.
Påsken med sine mange helligdage er snart over os.

Storkonflikten truer.

I værste fald kan Danmark – de statslige, regionale og kommunale institutioner – være mere eller mindre lukket ned. De forudseende har allerede været hos kommunen og fået fornyet for eksempel førerbevis eller andre ting, som skal ordnes i nær fremtid, men som lige så godt kunne klares nu.

Derfor er det måske en god idé at være på forkant med den storkonflikt, som kan bryde ud i næste måned. Få bestilt din tid og ordnet dine gøremål hos myndighederne i god tid, så du ikke pludselig overrumples af konflikten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top