7. sejr i streg
Gladsaxe-Hero fortsætter jagten på oprykning

30. september 2017 tabte Gladsaxe-Hero ude med 1-3 til Grantoften i serie 2. Siden er der spillet syv kampe, og de har givet syv sejre. Så nu topper Gladsaxe-Hero rækken skarpt forfulgt af AB og B. 77. Senest vandt Gladsaxe-Hero ude mod Ledøje-Smørum med 3-1.

-Vi spillede ikke op til niveau, og vejret satte sit præg på kampen. Ledøje startede med medvinden og kom bedst fra start med et par farlige angreb – men vores nye keeper Jeppe Carlsbæk tog rigtig fint fra i målet. Vi kom mere ind i kampen og efter fint opspil i højre side spillede Jetmir Zeciri så Martin Lange Nygaard fri foran mål og 1-0 til os, siger Gladsaxe-Heros træner Thomas ”Jønse” Jørgensen.

-I anden halvleg satte vi os på spillet. Sang Gomez drev en bold frem på midten og fandt igen Martin Lange Nygaard. Han svigtede ikke og med sit 5. mål i foråret gjorde han det til 2-0.

20 minutter før tid drev Christopher ”Crille” Udsen bolden op i venstre side og fandt indskiftede Andre Andersen som sikkert scorede til 3-0.

-Ledøje scorede lige efter til 1-3. Resten af kampen havde vi styr på.

Lørdag klokken 14.00 tager Gladsaxe-Hero imod Måløv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top