Bagsværd kunne ikke holde fast
Topopgør mod B 77 endte 2-2 efter 2-0 føring til Bagsværd

Bagsværd mødte lørdag topholdet B77 på en forfærdelig dårlig bane i Rødovre. Trænerteamet havde scoutet B77 og vidste, at det var et hold bestående af ældre spillere, der kom med en masse fysik og ikke mindst energi i nærkampene. Det havde man i ugens løb fortalt Bagsværd unge seniorspillere om, i dagens kamp var gennemsnittet 21,9 år, hvilket er usædvanlig i seniorfodbold.

-Kampen blev indledt i højt tempo med mange lange pasninger, da banen ikke var egnet til poleret fodbold. I det 20. minut kom Jeppe Mathiasen af sted og med et godt træk kom han i feltet og blev nedlagt. Korrekt dømt straffespark, som Patrick Markussen sikkert eksekverede
.
10 minutter senere, arbejdede Sebastian Landtved godt og fik frispark på feltets kant. Igen tog Patrick Markussen sparket og satte bolden smukt op i hjørnet til 2-0. Resten af halvlegen gik med hårde tacklinger og mange diskussioner, men Bagsværd holdt hovedet koldt, siger træner Paulus Ekstrand.

2. halvleg var lige begyndt, da Daniel Korpak var alene igennem, men missede den store chance. Midt i 2. halvleg var det Jesper Merveds tur, men hellere ikke denne gang fik man lavet det befriende mål til 3-0. Pludseligt ud af det blå fik B 77 lavet et flot mål, hvor en B77 spiller sparkede bolden over hovedet på sig selv. Der manglede kun 10 minutter, og trænerteamet vidste det ville blive en gyser. Målet tændte B 77 og de kom frem til flere chancer og med 5 minutter igen, dukkede en B 77 spiller op på hjørnespark og gjorde det til 2-2.

Det blev kampens resultat og Bagsværd må sande, at gode 80 minutter i fodbold ikke altid rækker til sejr, Kampen gav i øvrigt debut til Emil Ryssel. Næste kamp er hjemme mod Rosenhøj lørdag 28. april kl. 14.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top