annonce
Coding Pirates vil åbne ny afdeling
Coding-Pirates.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coding Pirates var med på Gladsaxedagen sidste år og holdt stiftende generalforsamling umiddelbart efter. Foto: Kaj Bonne.
Overvejer at åbne en afdeling på Mørkhøj Skole for at tage imod nogle af dem, der er på venteliste

Det er kun lidt over et halvt år siden, at Coding Pirates Gladsaxe blev etableret på en stiftende generalforsamling. Tilstrømningen til foreningen har været overvældende helt fra start.

Foreningen kunne slet ikke tage imod alle interesserede og oprettede derfor en venteliste, som der var 227 børn på(!), inden 35 blev optaget på forårets hold, der kører hver torsdag.
– Vi har her fra foråret taget yderligere fem-otte børn ind til vores klubaftener på Gladsaxe Hovedbibliotek, så vi nu har 35 børn inde, men vi har endnu ikke fået bugt med ventelisten, fortæller Lars Brink Christensen, formand for Coding Pirates Gladsaxe.

– Derfor er vi på udkig efter en klubaften på en anden dag og et andet sted. Det er meningen, at vi skal have 25 børn i hver afdeling. I øjeblikket er vi inde i en god dialog med Mørkhøj Skole, hvor man jo gør en stor indsats Future Lab, og det flugter jo meget godt med det, som vi vil, siger Lars Brink Christensen.

Mørkhøj Skole har indrettet et stort lokale, hvor eleverne arbejder med kodning, programmering af bl.a. robotter og øvelser i at begå sig i virtual reality.

Den store udfordring for Coding Pirates Gladsaxe er at skaffe frivillige nok. Denne opfordring blev endnu engang videreformidlet på foreningens første ordinære generalforsamling. Der var genvalg på alle poster. Bestyrelsen ser således ud: Lars Brink Christensen (formand), Jakob Libak Rasmussen (næstformand), Martin Treacy-Schwartz (kasserer), Lene Strandsbjerg Wolff og Esben Fjord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top