Heldet var med Gladsaxe-Hero
Nu har holdet vundet otte kampe i træk

Gode hold vinder også på dårlige dage. Det er topholdenes lod. Lyder en af klicheerne fra sportens verden. Og det gælder i hvert fald Gladsaxe-Hero, der kunne forlade banen efter opgøret mod Måløv med en sejr på 4-3. det havde ikke så meget med retfærdighed at gøre, mener træneren Thomas ”Jønse” Jørgensen.

-Vi kan ikke tabe for tiden. – alt det held et tophold plejer at have, har vi og lidt til. Vi spiller igen en kamp under middel, men alligevel vinder vi kampen. Spillernes bundniveau er hævet og troen på at vinde er der hver gang – og det er det der gør, at vi igen står med de tre point, siger ”Jønse”.

Gladsaxe-Hero tabte dog i pokalturneringen til Ballerup fra serie 3. Det er et hold af bl.a. tidligere topspillere fra Skovlundes divisionshold.

-Måløv kom bedst fra start, da vi overlod spillet til dem. Men efter 7 minutter krøllede Frederik Vendelbo sin oppasser på kanten og smed et præcist indlæg ind i hovedet på Martin Lange, der scorede sikkert til 1-0.

I det 30. minut satte Jetmir Zeciri sin mand af på midten af deres bane og scorede sikkert til 2-0

Efter endnu et hjørnespark scorede Måløv på hovedstød til 2-1.

I det 56. minut blev Martin Lange nedlagt i feltet. Han valgte selv at skyde – brændte igen, men klubikonet Martin Andersen fulgte op og scorede til 3-1.

Resten af tiden stod der Måløv på kampen, selvom de fik to gule kort formåede vi ikke at presse dem.

I det 71. minut scorede Måløv til 2-3, og lige før tid var der klumpspil foran målet, og så stod den 3-3.

-Men i dommerens overtid begik de klokkeklart straffe på Christopher Bruun. Frederik Vendelbo sparkede den sikkert ind til slutresultat 4-3.

Gladsaxe-Hero skulle i næste kamp møde Islev, der dog har trukket holdet, så der glider lige tre gratis point ind på kontoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top