Kneben sejr til Bagsværd
Nu venter topbrag mod AB

De tre øverste hold i serie 2 er fra Gladsaxe. Gladsaxe-Hero topper, og AB er tæt på med en kamp færre spillet.

Bagsværd er lige i haserne på de to hold.

Så det var uhyre vigtigt, at Bagsværd i lørdags vandt 1-0 over Rosenhøj.

-Der var dømt spænding i lørdagens kamp på Bagsværd Stadion. Med en sejr ville vi være helt med i topstriden, og med et nederlag ville vi være under stregen. Bagsværd var i ugens løb røget ud i pokalen efter et nederlag mod Lynge, og ikke mindst havde vi flere profiler skadet. Man kunne med nød og næppe stille 14 mand, fortæller træner Paulus Ekstrand.

Kampen blev indledt med meget respekt for hinanden, det betød få chancer og to hold, der ventede på hinanden. Det var en skam, når man tænker på, hvor flot banen var.

I det 20. minut lagde Adrian Kvist en lang bold frem, hvor en dårlig clearing blev fulgt op af Daniel AK Korpak, der resolut sparkede bolden i mål fra kanten af straffesparksfeltet.
Det var AKs første mål for Bagsværd. Et par minutter efter var Rosenhøj tæt på udligning, da en opdækningfejl førte til friløber, heldigvis for Bagsværd tog den stolpen. Det var 1. halvlegs højdepunkter.
2. halvleg begyndte som første. Rosenhøj prøvede at kombinere sig igennem Bagsværd meget strukturerede forsvar, men formåede ikke at spille hurtig nok.
Bagsværd spillede på kontraer, men fik ikke de store chancer.

-Jeg ville gerne fortælle om flere højdepunkter, men det var en kamp med få chancer, der dog endte med en fortjent Bagsværd sejr.
-På lørdag har vi så
topopgør mod de evige rivaler fra AB, klokken 14.00 på Bagsværd Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top