5. klasser bevægede sig
OL-atletik-03-18-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

430 elever dystede på livet løs på Bagsværd Stadion

Vejret var kun lige på den acceptable side, men det holdt ikke 430 elever fra seks af kommunes folkeskoler i at dyrke atletik med høj intensitet, da der i torsdags var Skole OL på Bagsværd Stadion.
Den stod på indmarch og konkurrencer i seks forskellige discipliner: – 20x60m stafet, 60m, 400m, 60m hæk, Længdespring og boldkast, fortæller Erik Kold fra Bagsværd Atletik Club, der arrangerede stævnet i samarbejde med Gladsaxe Kommune.

Det var Bagsværd Skole, Buddinge Skole, Enghavegård Skole, Gladsaxe Skole, Stengård Skole og Vadgård Skole, der deltog i stævnet, der blev indledt med en noget kaotisk indmarch. Et par skoler kom for sent, så de nærmest måtte løbe ind på stadionbanen.

Hver klasse stillede med 5 drenge og 5 piger til hver disciplin, med undtagelse i stafetten, hvor der var 10 af hvert køn.

I år bliver eventen afviklet i samarbejde med Gladsaxe Kommunes Sportsudvalg, hvor vi har haft et rigtig godt samarbejde med Pia Bagger og Guy Rubaudo, siger Erik Kold.

BAC har stået for hovedparten i planlægningen og Sportsudvalget bistår med en del af de mange hænder det kræver at afvikle en event af denne størrelse.

-På landsplan er Skole OL i atletik blevet så populært, at der på 5. klassetrin ikke er nok finalepladser til at alle vinderne af lokalstævnerne kan få en finaleplads. Dette er tilfældet for os i år, og jeg håber derfor, at vi til næste år igen kan sende en klasse videre til finalen, siger Erik Kold.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top