- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

5. klasser bevægede sig

Vejret var kun lige på den acceptable side, men det holdt ikke 430 elever fra seks af kommunes folkeskoler i at dyrke atletik med høj intensitet, da der i torsdags var Skole OL på Bagsværd Stadion.
Den stod på indmarch og konkurrencer i seks forskellige discipliner: – 20x60m stafet, 60m, 400m, 60m hæk, Længdespring og boldkast, fortæller Erik Kold fra Bagsværd Atletik Club, der arrangerede stævnet i samarbejde med Gladsaxe Kommune.

Det var Bagsværd Skole, Buddinge Skole, Enghavegård Skole, Gladsaxe Skole, Stengård Skole og Vadgård Skole, der deltog i stævnet, der blev indledt med en noget kaotisk indmarch. Et par skoler kom for sent, så de nærmest måtte løbe ind på stadionbanen.

Hver klasse stillede med 5 drenge og 5 piger til hver disciplin, med undtagelse i stafetten, hvor der var 10 af hvert køn.

I år bliver eventen afviklet i samarbejde med Gladsaxe Kommunes Sportsudvalg, hvor vi har haft et rigtig godt samarbejde med Pia Bagger og Guy Rubaudo, siger Erik Kold.

BAC har stået for hovedparten i planlægningen og Sportsudvalget bistår med en del af de mange hænder det kræver at afvikle en event af denne størrelse.

-På landsplan er Skole OL i atletik blevet så populært, at der på 5. klassetrin ikke er nok finalepladser til at alle vinderne af lokalstævnerne kan få en finaleplads. Dette er tilfældet for os i år, og jeg håber derfor, at vi til næste år igen kan sende en klasse videre til finalen, siger Erik Kold.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA