Banen blev kridtet op
1.maj-09-19-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeppe Bruus havde sin kone og parrets to døtre med til 1. maj-mødet, der havde samlet et større antal deltagere end de seneste år med ca. 100 deltagere. Foto: Kaj Bonne.
Socialdemokraterne kom vidt omkring på 1. maj-møde

Fremmødet var større end de seneste år, og der var især en del unge medlemmer, da
Socialdemokratiet holdt sit 1. maj-møde på Gladsaxe Skole.

Ikke overraskende kom man ind på det kommende folketingsvalg, der skal holdes senest 17. juni 2019, for så er der gået fire år siden det seneste valg.

-Lige her og nu ser det ud som om vi vil komme tilbage til regeringsmagten – hvis man ser på meningsmålingerne. Men jeg tror, at det bliver tæt, sagde folketingskandidat Jeppe Bruus, der i sin tale bl.a. kom ind på en eventuel boligmæssig oprydning i de såkaldte ghetto-områder, hvor regeringen vil disponere over midler fra Landsbyggefonden.
Jeppe Bruus er flyttet til Gladsaxe med sin kone og de to døtre, og regionsformand Sophie Hæstorp Andersen, der også var blandt talerne, er jo vokset op her i kommunen.
-Hun talte bl.a. om fællesskabet og om hvor vigtig det enkelte individ er i samfundet. Og så er det lige meget om hænderne er i den kolde eller den varme afdeling.
Borgmester Trine Græse talte om FNs 17 delmål for bæredygtig udvikling, som man i Gladsaxe vil gøre meget for at leve op til . Det vil man bl.a. kunne se ved Gladsaxedagen i august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top