Annonce
Der er råd til en ny skøjtehal
-

Pengene hober sig uvirksomt op i Gladsaxe kommunes enorme pengetank. I 2017 blev resultatet af kommunens samlede aktiviteter et overskud på 208,5 millioner kr, hvilket var en hel del mere end budgetteret.
Herudover er det besluttet, at overføre i alt 392,8 millioner kr fra 2017-regnskabet til 2018. Denne overførsel dækker over overskud fra velpolstrede budgetposter og at mange planlagte anlægsopgaver slet ikke er sat i gang samt posteringer af mere budgetteknisk karakter.

Derudover ligger der en lang række reserverede midler i forskellige puljer, som er afsat til endnu ikke igangsatte projekter.

Det er ikke meningen, at Gladsaxe kommune skal fungere som opsamlingssted for borgernes penge. Og slet ikke når der er et kraftigt efterslæb på vedligeholdelsen af fx skoler og idrætsfaciliteter.
Al snak om at kommunen ikke har råd til fx en ny skøjtehal må forstumme, når overskuddet er så enormt. Og hvorfor skal Søborg Skole trækkes gennem en visionsløs renovering, når der helt tydeligt er midler til at bygge en ny tidssvarende skole?

I Venstre ser vi gerne, at der nu bliver igangsat de længe ventede og stærkt savnede byggerier for de penge som borgerne allerede har indbetalt. Alt tyder på, at det økonomiske opsving har godt fat i Gladsaxe. Det skal vi udnytte til mere velfærd og lavere skatter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top