God uge for VB
Både sejr i pokalturneringen og i Serie 1

VB 1968s formand Jørgen Franck var på banen i pausen i pokalfinalen mellem Brøndby og Silkeborg i Parken. Han skulle have overrakt et check på 100.000 kr. fordi klubben klarede sig så godt som seriehold i pokalturneringen 2017-2018.

Nu er klubben så småt i gang i den nye turnering. Ølstykke blev ekspederet ud af pokalturneringen med 3-2.

Og i Serie 1 blev det 3-0 over B 73 fra Herlev. Det betyder, at VB 1968 stadig er med i topstriden i den yderst jævnbyrdige række. Der var et gensyn med en meget veltrænet Ercin Demirbas, der virkelig udfordrede modstanderne med sine driblinger og hurtighed.

I Serie 2 vandt Gladsaxe-Hero sin 10. kamp i træk. Det blev 3-1 ude mod BK Internazionale. Den tilbagevendte midtstopper Benjamin Knudsen scorede to gange efter hjørnespark og fik samtlige stemmer i kampen om at blive kampens spiller – på nær sin egen.

-Vi vadede i chancer, konstaterer træner Thomas ”Jønse” Jørgensen.

Næste opgave er hjemmekampen på lørdag mod Grantoftens IF, der 30. september i fjor vandt 3-0 i det indbyrdes opgør. Siden har Gladsaxe-Hero vunder rub og stub.

Forfølgerne fra AB måtte nøjes med 1-1 ude mod Vallensbæk, der også bejler til oprykning.

Bagsværd kan stadig blande sig. På et selvmål blev det til 1-0 over Ledøjes tredjehold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top