Hvem flytter bedst brikker
Skakforeningen Odysseus og GSF/Caissa 2000 spiller en prestigefyldt venskabsmatch

Skakforeningen Odysseus har i 40 år været Gladsaxes ubetinget stærkeste skakklub. Odysseus startede som en udbryderforening af unge talenter fra Gladsaxe Skak Forening og Herlev Skakklub. Men på det seneste har GSF/Caissa 2000 fået tilgang af meget stærke spillere. Nu vil skakspillerne i de to klubber gerne finde ud af, hvem der er bedst.

Derfor spiller de en prestigefyldt venskabsmatch torsdag den 17. maj kl. 19 på Frødings Allé 8A.

Odysseus har hjemmebane og er måske smal favorit, men GSF/Caissa 2000 er lige rykket op i den københavnske mesterrække, hvor de bl.a. skal møde Odysseus’ 2. hold. GSF/Caissa er et godt bud på at rykke op i 2. division.

– Vores to klubber har indgået et samarbejde om venskabsmatcher og etablering af en større turnering om Gladsaxemesterskabet, der løber af stablen til efteråret. Vi håber, hver klub kan stille 12-15 spillere, og at venskabsmatcherne kan gentages. Det bliver skak på et højt niveau, og er man skakinteresseret, er man velkommen til at kigge forbi, siger Thorlejf Meyer fra Skakforeningen Odysseus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top