Juniorer slog til
synkro1.jpg
Gladsaxepigerne klarede sig rigtig godt i de teknisk krævende discipliner. Foto: Privat.
Gode Gladsaxeresultater ved DM i synkronsvømning

GSC var i år den bedst repræsenterede klub ved DM i artistisk svømning – også kendt som synkronsvømning med 3 soloer, et hold, et kombihold og hele 4 duetter, hvoraf den ene duet var Danmarks første og eneste mixed duet.

Der var hård konkurrence i duet-kategorien med mange deltagere i år. Alligevel formåede Clara Malling og Emilie Sørensen at tage bronzemedaljen, hvilket var en rigtigt flot præstation, da pigerne endnu kun er junior-svømmere og har en del år tilbage før de reelt bliver seniorer.

Ligeledes bestod de to andre duetter af meget unge piger, som normalt konkurrerer i årgangsrækkerne. Begge duetter (Signe Støttrup og Line Holm samt Monica Arentoft og Selma Jensen) svømmede op til deres bedste, og alle tre duetter er nu klar til næste stævne som foregår i Stockholm om blot 2 uger.

Mixed-duet blev svømmet af træner Mia med sin kæreste Christian Thilker (der blot har prøvet kræfter med vanddansen i tre måneder), og da denne, som sagt, er den eneste af sin slags, blev der også vundet guld her.

Både Amalie Windfeld og træner Mia Heide stillede op med fri solo.

Det resulterede i en 8. plads ud af de mange soloer til Amalie, der nu også er klar til konkurrencen i Stockholm, hvor hun ligeledes stiller op i juniorrækken. Mia Heide vandt både teknisk solo og fri solo og blev dermed Danmarksmester for ottende gang.

Både kombi-holdet (der udover de tidligere nævnte piger, bestod af Katrine Sondrup, Luna Venet, Nanna Rängman og Alberte Jensen) og holdet (som bestod af Clara, Emilie, Amalie og Luna Venet) tog guldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top