Karatetalenter hentede medaljer
karate-1.jpg
Tre glade DM-vindere, Otto Jeppesen, Stephanie Pedersen og August Andersen. Foto: Privat.
To topplaceringer ved DM

Gladsaxe Karate Klubs elitehold har her i forårssæsonen igen haft stor succes både i Danmark og Sverige.

Danmarksmesterskabet i karate 2018 blev i år holdt i Holstebro med deltagelse af over 400 af landets bedste karateudøvere.

Gladsaxe Karate Klub markerede sig igen i år med flotte placeringer og klubbens stortalent August Ander sen satte sig på guldmedaljen i kategorien kata for junior-drenge og Peter T. Jonassen vandt guld i kategorien kata for drenge 9 år.

Det blev yderligere til 7 sølvmedaljer og 8 bronze -medaljer ved dette års største karatebegivenhed, så Gladsaxe Karate Klub kunne tage hjem til Sjælland med et hold af meget glade deltagere. August Andersen viste igen sin høje klasse, da han kort tid efter hjemtog endnu en guldmedalje i kata for juniorer ved det store internationale mesterskab ”Swedish Karate Open” i Kristianstad, Sverige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top