annonce
Kommunal bommert
Skilte-01-19-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Henrik Sørensen ville være sikker i sin sag, så han målte op – og han havde ret. Plakaterne hænger for lavt. Foto: Kaj Bonne.
Plakater hængt ulovligt op

Byrådet vedtog for nylig, at der skulle sendes regninger ud til de partier, der havde overtrådt reglerne for ophængning af plakater op til kommunalvalget 21. november 2017.

Kommunale folk havde været ude for at pille plakaterne ned, fordi de hang så lavt, at det gik ud over trafiksikkerheden. Det drejede sig om 1.271 plakater, og det blev regnet ud, at udgiften havde været på 62.085 kr.

Nu kan kommunen så sende en regning til sig selv. Hvilket jo ikke giver så meget mening.

Der er hængt en række plakater op, der gør reklame for Gladsaxe Loves Culture, og mange af dem hænger for lavt ifølge reglerne.

Det bemærkede den konservative folketingskandidat Henrik Sørensen, der straks var ude for at måle op.

-På en ganske kort strækning på Søborg Hovedgade fra Wergelands Alle ned til Maglegårds Alle fandt jeg en række plakater, der hænger for lavt, siger Henrik Sørensen.

Plaketen skal også være forsynet med kontaktoplysninger. De mangler i dette tilfælde.

Gladsaxe Bladet kontaktede kommunen for at få en kommentar, og her lagde man sig fladt ned.

– Selvfølgelig gælder der samme regler for kommunen som for alle andre. Så hvis der er plakater, der ikke overholder reglerne for ophængning, så er det en fejl. Det beklager vi og det vil vi selvfølgelig rette op på, siger Kim Sørensen, driftsleder i Driftsafdelingen.

Næste kommunale opgave bliver så nogle af de såkaldte beach flag, der står så tæt på cykelstier, at de kan blæse lige ind i hovedet på folk, der kommer på jernhesten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top