Når vinen glæder
vin.jpg
Karsten Riis Laursen var manden i centrum, der causerede for de 160 tilhørere, der af en eller anden grund blev i bedre og bedre humør i løbet af aftenen. Foto: Kaj Bonne.
160 gæster hos Kvickly fik igen en forrygende vinaften med Karsten Riis Laursen som guide

Skænk vin – skænk glæde.

Sådan lød et slogan for efterhånden mange år siden. Det har mange taget til sig.

Og det gælder også for vinskribenten og vinguiden Karsten Riis Laursen, der i onsdags besøgte Gladsaxe for at holde foredrag for 160 Kvciklykunder, der havde fået billet ind i det forjættede land, der denne gang var på Hovedbiblioteket.

De gustibus non disputandum est lyder et gammelt latinsk mundheld. Det betyder, at om smagen kan der ikke diskuteres. Hvad der er godt for den ene er måske noget bras for den anden. Den holdning skal der også være plads til, når man drikker vin.

Karsten Riis Laursen er en mand med en veludviklet sans for humor, så hans causeri om amerikanske vine blev en munter affære, som man faktisk også kunne blive klogere af. Han mener, at en dag uden et glas portvin er spildt, så der var naturligvis også lige en smagsprøve fra Portugal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top