- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Nanna og Martin Gøtsche er tilbage i Porsche

Nanna og Martin Gøtsche fra Mørkhøj har i de seneste 5-7 år kørt langdistance racerløb i forskellige europæiske teams, senest det Franske fabriksteam, VORTEX SAS – men vender nu tilbage til Porsche-mærket.

I april måned indgik Nanna og Martin kontrakt med MOMO MEGATRON Team Partrax, hvor de skal køre i den tyske serie; Porsche Sports Cup – som er en serie som afholdes af Porschefabrikkerne.

Nanna og Martin skal deltage i en Porsche Cayman, og de bliver alene om at dele bilen, så det er en ren dansk besætning i et ”luxemborgiansk” team.

Team Partrax er et stort og anerkendt team, som deltager i mange forskellige serier, herunder også Porsche Super Cup, som normalt er optakten til Formel 1-løbene.
Det første løb som de skal deltage i er på den østrigske Red Bull Ring, og holdes 16.-

17. juni. Martin og Nanna tager dog allerede af sted 14. juni, så de har en hel træningsdag på banen fredagen inden løbene. Løbene er fordelt på 2 sprintløb og 2 langdistanceløb – løbene deler Martin og Nanna mellem sig.

Nanna og Martin har valgt at indgå kontrakt med Team Partrax i foreløbig dette ene løb i Østrig. Hvis de er tilfredse med forholdene og løbsserien, så vil vi nok indgå aftale om flere løb, men det er selvfølgelig også et spørgsmål om sponsorer.

Nanna og Martin vil ligeledes være med i det traditionsrige Copenhagen Historic Grand Prix, som igen i år afholdes i og omkring Bellahøj. Her skal de begge igen deltage i Royal Pro/Am løbene, som er et af de mere festlige indslag i arrangementet på Bellahøj 4.-5. august.