annonce
Pompøse kjoler og højt humør
Gallabillede-Kristian.jpg
Solen tittede frem fra de grå skyer, da GXU i onsdags rullede den røde løber ud til ære for 10. Klasses gallafest. Foto: Kristian Købler Krogh.
GXU-elever var virkelig shinet op

Hvert år lige omkring forår spreder der sig en speciel stemning blandt eleverne i 10. klasse, både fordi skoleåret snart er omme, og fordi de skriftlige prøver venter rundt om hjørnet, men også fordi GXU’s store gallafest løber af stablen.

Forberedelserne til festen startede allerede om dagen, hvor eleverne hjalp til med at udsmykke aulaen med balloner og lave små hyggekroge. Der var også tid til at finpudse lancier-trinene, inden eleverne skulle hjem for at sætte hår, lægge make-up og stryge skjorten.

Da klokken slog fem, begyndte de første høje hæle at trippe hen over skolegården mod den røde løber, hvor der skulle tages billeder i bedste Hollywood-stil. Da alle var ankommet, bød aftenens værter velkommen og åbnede hermed det store sceneshow. På scenen hyldede eleverne hinanden med kåringer af alt lige fra ”Årets babe” til ”Årets bommert” og ”Årets ven”.

Efter sceneshowet var det tid til at vise, at de havde hørt efter i idrætstimerne. Alle eleverne gav den gas og leverede en lancier, som selv Britt Bendixen ville have været stolt af. Da det formelle program var ovre, skruede DJ’en op for lyden og fyldte dansegulvet med danseglade elever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top