Vidner søges
Ni biler på Værebrovej endte med at få brandskader. Branden er formentlig påsat

Onsdag aften kl. 23.20 fik Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om, at flere biler var i brand på en parkeringsplads på Værebrovej. Både brandvæsen og politi var hurtigt fremme og afspærrede området. Ni biler var helt eller delvist udbrændt eller havde fået varmeskader.

– De tekniske undersøgelser har ikke kunnet fastslå en brandårsag. Men vi har en videooptagelser, der indikerer, at der er tale om en påsat brand, og det er det vi efterforsker efter. Vi ønsker fortsat vidner til at kontakte politiet i forbindelse med branden, siger Københavns Vestegns Politi.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse i dagtimer eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top