- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Banen er for lille

Endelig er den der. Den hårdt savnede kunstgræsbane på Gladsaxe Skole, hvor IF Bytoften holder til. Nu kan den tages i brug.

Der er bare lige en enkelt detalje: banen lever ikke op til de krav, d er stilles til en banes størrelse. Så hvis reglerne virkelig skal følges, så må man spille et andet sted.

-Hvis man følger de gældende regler, så skal banen være 105×68 meter. Hvis banen er anlagt før 2012, så skal den være 102×65 meter. Og vores nye bane er 90×60 meter, siger Bytoftens formand Thomas Dreyer.

-Men vi tager det nu helt roligt, og onsdag skal jeg til et møde i Himmelev med SBUs generalsekretær, så vi kan finde en fornuftig løsning med en dispensation. Sagen er jo, at alle kunstgræsbaner i Gladsaxe har samme dimension, siger Thomas Dreyer.

Banen ved Gladsaxe Skole kan ikke blive større, når der også skal være plads til at folk, der ikke er i aktion, kan komme forbi.

Og de manglende kvadratmeter må jo siges at være et problem for begge hold.
I uge 32 er man hos IF Bytoften klar til den officielle indvielse af banen. Et hold bestående af spillere, der har været medlem i 28 år skal møde et veteranhold fra Bagsværd Boldklub.