annonce
Boldbane på Tobaksvej erstattes
Byggeri på Kellersvej giver overskud af jord

På grund af et større byggeprojekt på Kellersvej skal boldbanen bagved den gamle Gladsaxe Skole erstattes af et midlertidigt jorddepot.

Gladsaxe Kommune renoverer i øjeblikket Kellersvej som en del af projektet ’Boliv – fremtidens boliger på Kellersvej’. På byggepladsen bliver der gravet og flyttet rundt på jord, som der ikke er plads til. Derfor omdannes boldbanen bagved den gamle Gladsaxe Skole på Tobaksvej til et midlertidigt jorddepot.

Noget af jorden fra byggepladsen vil blive genbrugt, mens den mængde, der ikke kan bruges, skal anvendes til opfyld af de gamle kældere under skolens bygninger, når de skal nedrives. Al jorden, som deponeres på Tobaksvej, er klassificeret som uforurenet byjord og vil være indhegnet.

Trafikken med jord varer i hele byggeperioden, som forventes at være afsluttet i det tidlige forår 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top