Det lignede en sommerfest
IRMA-04-25-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Øl er godt, øl er sundt, derfor drikker vi det året rundt. Der fremstilles mange nye typer øl, så udvalget er stort. Og så skal øl drikkes for tørst og ikke som trøst, som et slogan lyder. Foto: Kaj Bonne.
IRMA i Søborg havde succes med at byde på smagsprøver

Vejret var lige til det. Næsten som til en sommerfest. Så IRMA i Søborgs Hjerte ramte lige midt i skiven med sit arrangement i sidste uge, hvor der blev budt på diverse smagsprøver. Det gjaldt både fast og flydende føde.

Personalet og leverandører havde travlt med at grille, lave pindemadder og skænke op og forklare om de forskellige produkter. Primært tog kunderne rigtig godt imod initiativet, der lignede noget, der godt kan gentages.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Kaj Bonne. Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top