Nu skal der ske noget med Rådhuscafeen
Rådhuscafeen-01-35-16.jpg
På de bedste dage var der fyldt foran Rådhuscaféen. Foto: Kaj Bonne.
Endnu en lejer måtte opgive at drive Rådhuscafeen. Kommunen vil bruge de kommende måneder til at finde frem til en varig løsning

I løbet af ganske få år har flere lejere opgivet at drive Rådhuscafeen over for Gladsaxe Rådhus. Selv om kommunen har været i konstruktiv dialog med restauratørerne om både husleje og åbningstider, så har det trods justeringer ikke været nemt at drive en restaurant på adressen.

– Kommunens overvejelser går på, at der måske skal være noget helt andet i lokalerne. Nu skal vi foreløbig have afdækket situationen. Og det tager tid, for det er noget som griber ind i mange forskellige dagsordener. Vi går efter en varig løsning, og den falder tidligst på plads et stykke tid efter sommerferien, siger Gry Meisner, konsulent i Børne- og Kulturforvaltningen.

Det er forventningen at den kommende proces vil involvere samtlige forvaltninger og deres fagområder, så man virkelig får alle interessante fremtidsmuligheder i spil.
Hen over sommeren er det meningen, at Rådhuscafeen vil åbne til midlertidige arrangementer og aktiviteter, så lokalerne ikke blot står tomme, mens resten af byen summer af liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top