- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Pokalsucces for Bella

Fodboldkvinderne fra Bella1973 fra Mørkhøj havde svært ved at få armene ned efter deres sejr på 3-2 over FB i pokalturneringens 3. runde blandt de københavnske og sjællandske hold. Bella1973, der til daglig spiller i Sjællandsserien, scorede sejrsmålet i sidste minut og leverede dermed en solid overraskelse, da holdet fra Frederiksberg er placeret i en række over i den sjællandske afdeling af Danmarksserien.

Mod FB lod Bella1973 sig slå ud af, at de kom bagud 1-0 efter blot et minut. Julie Magelund udlignede i det 10. minut, men minuttet efter kom FB foran 2-1. Maria Lauritsen udlignede til 2-2 i det 19. minut, og den stilling holdt sig indtil sidste minut, hvor Julie Magelund scorede til 3-2.

FBerne havde svært ved at kapere nederlaget i slutminutterne. Deres træner fik rødt kort, ligesom to spillere så rødt.

Med sejren over FB indgår Bella1973 i den landsdækkende pokalturnerings 1. runde, der spilles den 12. eller 13. august.

Træner Claus Arnedal er naturligvis glad for succesen: – Vi har et rigtigt godt hold, og vi viste mod FB, at vi har potentiale til at spille i Danmarksserien. Vi kan dog stadig blive bedre på to planer. Vores løbemønstre er ikke optimale, og så skal vi huske at bruge det – som vi træner i – med ud i kampene.

Bella1973 har i denne sæson fået tilgang fra adskillige spillere og har nu i alt 32 spillere i truppen: – Spændvidden er stor. Den yngste på holdet er 15 år, den ældste 41, men ellers er de fleste spillere midt i tyverne, siger Claus Arnedal.
Bella1973 er et holdsamarbejde mellem FC Bella fra Mørkhøj og B1973 fra Herlev.