Svanesøen
Svanetrappe-01-23-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Danmark er jo kendt for at være landet, hvor trafikken sættes i stå, så ællinger kan eskorteres over vejen. Når svaneparret og deres afkom skal væk fra søen, er der simpelthen lavet en rampe, som de kan bruge til at komme over hegnet. Om byggeriet er svanemærket, vides ikke. Foto: Kaj Bonne.
Svanepar har fået fem unger

Bortset fra, at kommunens fejemaskine nu har været forbi for anden gang i år, sker der ikke meget i det ”idylliske Mosekvarter”, konstaterer Jarl Risum fra Daltoftevej.
Men lidt action til at glæde sig over har han nu alligevel fundet.

En tur forbi regnvandsbassinerne bag Grønnemose Skole afslører nemlig, at svaneparret i år har fået fem unger, og at en betænksom sjæl har sørget for en elegant trappe, så dyrene kan passere den høje indhegning, når tiden er moden til at søge andre græsgange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top