annonce
Atletikken bød sig til
atletik.jpg
Skoleelever tilbydes hvert år diverse aktiviteter, som kan gøre sommerferien ekstra attraktiv. Bagsværd Atletik Club er gode til at støtte, og igen i år var der fuld fart på. Det vrimlede med børn på Bagsværd Stadion, og en halv snes af klubbens medlemmer gav råd og dåd og fik det hele til at klappe. Mange andre steder var andre klubber på banen, og der vil stadig være aktiviteter i løbet af ferien. Foto: Erik Kold
70 børn løb, sprang og stødte kugler og meget andet til den store guldmedalje

Det lignede et klaptræ i stil med dem, som man bruger, når der skal laves film.

Men da der var sommerferieaktivitet i Bagsværd Atletik Club på Bagsværd Stadion, var funktionen helt anderledes. Klaptræet blev smækket sammen, og så lød det næsten som et pistolskud. Det var tegnet til, at løberne kunne spurte af sted.

Der blev løbet flere heats og en af pigerne – der var lynhurtig – slap godt af sted med at bruge tre baner undervejs uden at løbe i vejen for konkurrenterne. Det blev rettet til næste forsøg konstaterede hun med stolthed i stemmen.

77 havde meldt sig til atletik i år, og 70 af dem dukkede op. Nogle forsvandt helt planmæssigt undervejs, fordi de skulle på ferie.
En håndfuld unge trænere tog sig af deltagerne, der stiftede kontakt med adskillige discipliner.

-Når de ikke er ældre, skal meget leges ind, så de nærmest ikke opdager, at de træner. Det er først, når man bliver ældre, at man får forståelse af at der skal trænes meget målrettet, siger Erik Kold, der styrede det hele med god hjælp fra sine klubkammerater.

Alle gik på med krum hals. Der blev løbet 40 meter, 60 meter, sprunget længdespring, løbet 800 meter (de 6 til 9-årig) og 1.000 meter (de 10 til 13-årige) der blev lavet hammerkast og øvet stang-spring. Og der blev spillet stratego som ekstra underholdning.

Der var enkelte klubmedlemmer, men ellers var der mange, der stiftede bekendtskab med organiseret atletik for første gang.

-De foregående år er nogle af dem kommet tilbage efter sommerferien, fordi de gerne vil være medlemmer. På nogle årgange har vi venteliste, siger Erik Kold.

Vejret var jo med arrangementet, så det gjorde bestemt ikke noget, at der kom en bil fra Hjem-Is forbi en dag. Den havde en fin omsætning.

-Næste år har vi en udfordring på grund af noget græsarbejde inde på stadion, men vi tror, at vi kan finde en løsning, siger Erik Kold.
Ugen sluttede med et mini-stævne, diplomuddeling og grillhygge.

atletik5

atletik3

atletik2

atletik1

atletik6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top