annonce
Fodboldferien blev kort
abtræning.jpg
Der var 16 spillere til træning forrige tirsdag, hvor Michael Jørgensen (t.h.) styrede træningen, mens Michael Madsen fik holdt sin sidste ferieuge. Foto: Niels Rasmussen
AB Gladsaxe har allerede trænet i en uge for at bygge formen op til sæsonstarten 5. august mod Avarta

16. juni spillede AB Gladsaxe sin sidste kamp i kvalifikationsspillet om at undgå nedrykning fra 2. division. Det var i Aarhus mod VAK, der vandt
Forrige mandag gik træning til den nye sæson i gang på anlægget i Bagsværd. Og 5. august spilles første turneringskamp i den nye sæson. AB Gladsaxe lægger for ude mod Avarta.

Allerede på lørdag spiller AB Gladsaxe. Det er i Bagsværd mod divisionskollegerne fra Brønshøj klokken 11.00. 24. juli er der træningskamp mod Frem og 28. juli møder akademikerne Union, der er nye i danmarksserien.

Træningen i den forgangne uge blev ledet af den nye assistent Michael Jørgensen, der afløser Lars Brandt, der ikke kunne få trænerjobbet til at passe med det civile job.

AB Gladsaxe har mistet angriberen Stefan Nygaard til Hvidovre, og så har Kristian Uth forladt klubben.

Ny i klubben er angriberen Yonas Nielsen, der er hentet i Skovshoved. Han er en stor gut med en solid fysik. han har også erfaring fra andre divisionsklubber.

Her i foråret scorede han otte gange. Med til træningen i ugens løb var også Philip Oslev fra Skovshoved. Han har tidligere også spillet for Søllerød-Vedbæk. Anders Junge har også tidligere vist et flot niveau, så han vil også pynte i truppen, der ikke just er præget af alderdom.
AB Gladsaxe klarede sig flot i nedrykningsspillet.

Forsvaret holdt stand i næsten alle kampe efter nogle voldsomme udfald før Michael Madsen kom til som træner.

Og nu er ambitionen at man skal slås med i kampen om at vende tilbage til 1. division.

-Vi vil meget gerne rykke tilbage til 1. division .Vi vil tilbage hurtigst muligt, og det må gerne allerede blive i denne sæson, siger bestyrelsesformand Torben Oldenborg til AB Gladsaxes hjemme side.

– Vi har været nødsaget til at tilpasse vores økonomi og sportslige set up som følge af vores nedrykning forrige år, men nu er vi klar til at forsøge at kikke op ad igen. Vi vurderer, at det bliver en meget lige sæson i toppen af 2. division, hvor mange stærke hold vil byde ind.

Derfor afsøger vi fortsat markedet efter yderligere 2-3 spillere, som kan blive en del af et kommende oprykningsscenarie, og som vil kunne medvirke til at gøre den lille forskel der skal til for at AB kan rykke op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top