Goddag til 450 nye virksomheder i Gladsaxe
Børnemøbler-14-18.jpg
Katja Sheila Kann Kailow har i løbet af foråret åbnet ”Kært barn mange navne” på Søborg Hovedgade. Foto: Kaj Bonne.
I løbet af de første seks måneder er der kommet mange nye virksomheder til kommunen

Tænketanken Cevea analyserede sig i april frem til, hvilke kommuner, der er de bedste erhvervskommuner målt på effekt og aktiviteter. Rapporten placerer Gladsaxe på en førsteplads efterfulgt af Ballerup.

Derimod har Dansk Industri og Dansk Byggeris vurdering af kommunernes erhvervsvenlighed kun Gladsaxe Kommune placeret som nr. 40 for 2017. I begge tilfælde er der tale om vurderinger.

Men nu har nye tal, som regnskabsprogrammet Dinero har trukket fra CVR-registret, vist, at der i første halvår af 2018 er kommet 450 nye virksomheder til Gladsaxe Kommune. Og det tal er bedre end landsgennemsnittet:

– Antallet svarer til, at der i kommunen kom 8,3 nye virksomheder pr. 1.000 borgere. På landsplan var det tilsvarende antal nye virksomheder 7,5 pr. 1.000 borgere. Det viser nye tal fra CVR og Danmarks Statistik, som regnskabsprogrammet Dinero har trukket og behandlet, skriver Dinero i en pressemeddelelse.

De 450 virksomheder svarer til, at ca. 2,5 ny virksomhed er startet i Gladsaxe hver dag. – Tallene viser, at man som iværksætter aldrig er helt alene, selvom man godt kan føle det, særligt når tingene ikke kører som smurt.

Der er altid en i nærheden, som er i samme situation. I stedet for at gemme sig med sine udfordringer, skal man bruge disse mennesker, som er i nærheden til at få et solidt netværk af ligesindede, som man kan dele opture, nedture og udfordringer med, siger Martin Thorborg, som har startet en lang række virksomheder og i dag er adm. direktør i Dinero.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top