Svag optakt af AB Gladsaxe
AB-nr.-8-35-17.jpg
Målscoreren Tobias Noer var mod Union rykket frem på midtbanen, mens hans normale plads som venstre back blev passet af Philip Oslev. Foto: Kaj Bonne.
DS-holdet fra Union fik 1-1

Hvis klicheen om at en dårlig generalprøve giver en god premiere passer, så bliver AB Gladsaxe svære at stoppe på søndag mod Avarta i Glostrup.

Efter 2-2 mod Brønshøj blev det 1-0 i tirsdags hjemme mod Frem på et mål af Rasmus Tangvig, og så sluttede optakten med 1-1 lørdag mod DS-holdet fra Union.
AB Gladsaxes indsats var meget lidt prangende. Det kan måske forklares med meget tung træning i dagene op til kampen.

Tobias Noer skaffede AB Gladsaxe i front, da han pressede Unions målmand til at lave samme kikser som Frankrigs målmand Hugo Lloris gjorde i VM-finalen, da han mistede bolden tæt på stregen, da han ville drible sig ud af problemerne.

Lige før pausen havde Yonas Nielsen en enorm chance. Hurtigløberen Rasmus Tangvig- der alt, alt for sjældent får nogle dybe stikninger at jagte – slap fri og satte Unions forsvar af. Men tværbolden til Yonas Nielsen blev misbrugt på det skammeligste.

Union kom godt med i 2., halvleg og fik udlignet på et godt skruet spark ni minutter før tid.

AB Gladsaxe mistede undervejs Philip Olsen fra centerforsvaret. Han trådte ned i et hul, hvor der burde have været et dæksel.

Ny i AB Gladsaxes trup er Philip Elly Pedersen, der senest har været i Frem. Han fører ikke så lidt af en nomadetilværelse og har tidligere for en del år siden været i AB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top