Gladsaxe begynder test af intras afløser
Ny fælles system skal afprøves for forældre

Hvis du er forælder i kommunen, kender du garanteret til både Dag- og Forældreintra, hvor du kan se beskeder fra pædagoger og lærere, følge med i planer for læring og udveksle beskeder med andre forældre.

Men snart kommer der en fælles erstatning. En ny kommunikationsplatform kaldet Aula rulles ud i alle daginstitutioner og folkeskoler landet over fra 2019. Allerede nu er fire af landets kommuner – heriblandt Gladsaxe – udpeget som pilotkommuner, og i Gladsaxe skal både personale, forældre og elever på Mørkhøj og Gladsaxe Skole, samt i daginstitutionerne Pilebo og Egeparken, afprøve og give feedback på Aula.

Skolerne begynder at teste først, nemlig fra 7. januar 2019, mens dagtilbuddene følger snarligt derefter.

Vil du vide mere om Aula, så gå ind på www.aula.dk eller skriv til aula@gladsaxe.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top