Kold dukkert for AB Gladsaxe
AB-Hillerød-03-35-18.jpg
Rasmus Tangvig kunne have sendt sig selv øverst på topscorerlisten i rækken. Men han kiksede det ene store tilbud efter det andet. Foto: Kaj Bonne.
Hillerød udlignede til 1-1 langt inde i overtiden efter et hav af chancer til AB Gladsaxe

Da Rasmus Tangvig kom til AB Gladsaxe fra Greve sammen med træner Michael Madsen scorede han et hav af mål i træningskampene. Så han kan altså godt finde vej til netmaskerne.

Desværre er det gået noget anderledes i de seneste to turneringskampe for AB Gladsaxe.

Mod Slagelse tabte AB Gladsaxe 0-1 efter at have spillet gæsterne helt ud af banen de første minutter.

-Vi burde have vundet den kamp 10-1, sagde Michael Madsen, da han holdt en lille tale for sponsorerne op til søndagens kamp mod Hillerød.
-Det bliver vildt i dag, lovede han.
Og det blev det.

Det var vildt, så store chancer Rasmus Tangvig brændte. Han havde tre chancer så store, at det var et under, at han kunne misbruge dem.

AB Gladsaxe kunne have vundet 4-0, men 1-1 var egentlig ikke et uretfærdigt resultat. For Hillerød havde nogle enorme chancer i den indledende fase. Det kunne godt have kastet et par mål af sig.
I 2. halvleg kom der pludselig et klassisk angreb fra AB Gladsaxe. Backen Philip Oslev strøg til baglinjen og lagde bolden ind til Yonas Nielsen, der let kunne gøre det til 1-0.

Så gik Hillerød massivt til angreb med dertil hørende blottelser i forsvaret. Rasmus Tangvig bankede en bold på overliggeren.

Og brillerede senere med at misbruge to chancer, hvor han var helt alene med Hillerøds målmand Thomas Gall. Det var ringe.

Hillerød fik en masse hjørnespark. I sidste minut i den forlængede spilletid stod den på noget nær kaos i AB Gladsaxes forsvar. En løs bold endte hos Mikkel Andersen, der fik fyret løs. Mark Jensen var tæt på at redde. Men 1-1 var en kendsgerning. Surt show.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top