annonce
Udsigt til festlig åbning af Gladsaxe Svømmehal
GSC.jpg
Svømmerne har været henvist til at bruge andre svømmehaller, mens renoveringen har stået på, men nu kan de igen benytte svømmehallen på Vandtårnsvej. Foto: Privat.
Borgerne kan komme i vandet som en del af genindvielsen

Kom og vær med til en festlig dag, når den nyrenoverede svømmehal på Vandtårnsvej slår dørene op lørdag 1. september kl. 10.

Borgerne kan også tage badetøjet med og deltage aktivt i de mange sjove svømmelege og overraskelser.

Borgmester Trine Græse byder velkommen, og derefter spiller Charlies Blåhval op til en tur rundt i den nyindrettede foyer. Ved bassinkanten står Gladsaxe Svømmeklub klar med et forrygende svømmeshow. Bagefter kan borgerne selv hoppe i svømmetøjet og deltage i de sjove aktiviteter. Der er også mulighed for at besøge Atlas Motion & Fitness, som i dagens anledning holder åbent hus.

Gladsaxe Svømmehal har været lukket for offentligheden på grund af den omfattende renovering siden november 2017. Blandt andet er vandbehandlingsanlægget og hæve- og sænkebunden blevet renoveret, ligesom tagkonstruktionerne og facaderne er blevet energirenoveret. Samtidig er alle fliser blevet udskiftet og foyeren blevet nyindrettet.
Hele programmet for indvielsen kan ses på gladsaxe.dk/legogidraet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top