300 unge var til fest
spillested.jpg
Vejret var til at man kunne hygge sin udendørs, inden man gik ind til koncerten. Foto: Privat.
Citybois med til at underholde på spillestedet Richter

Forrige lørdag blev den tredje ungefestival arrangeret af Ung i Gladsaxe. Denne gang blev den afviklet på det nye spillested Richter.

Ung i Gladsaxe (UNiG) var sammen med unge fra hele kommunen med til at skabe en god stemning med musik, 300 glade unge mennesker der dansede, festede, og hyggede sig.

Det var navne som Skinz, Milo, Papa, Hussi, Kida, Ling Ling + afro, ATkel, Young E- zy samt CityBois.

De formåede at få hele salen til at gynge, af glade unge mennesker.

– Det var en fornøjelse at se de lokale navne fra Gladsaxe, der gennem vores øve faciliteter dygtiggør sig, og er i stand til at levere musik og scene performance af høj klasse, og som noget af det mest naturlige, stod på samme scene som de store danske navne, siger Henning Neerskov fra Ung i Gladsaxe.

Rygtet om optræden fra Citybois var kommet helt til Sønderjylland og Skanderborg, så 6 piger var taget hele vejen, for at se dem optræde.

Ungefestivalen er resultatet af flere måneders arbejde sammen med de unge. Udvalgte skoleklasser har i deres understøttende undervisning arbejdet med plakater, posters og reklame, andre har øvet musik, og derudover har en stor gruppe unge medvirket til at indrette det nye spillested med genbrugsmøbler, malet i sjove farver.

Andre unge bemandede den nye Food truck som er en del af UNiG, herfra solgte de pandekager, popcorn og slush ice til de unge.

10-15 unge fungerede som UNiG Crew, dvs. hjælpere på dagen med hver deres ansvarsområde.
Der er lagt op til mange flere ungdomsfester, både på spillestedet Richter, med deres fantastiske lokaler, men også i andre områder af kommunen, hvor de unge færdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top