42 kom i Folketinget
Folketinget-02-37-18.jpg
Den socialdemokratiske folketingskandidat Jeppe Bruus fra Gladsaxe fortalte om Folketinget som arbejdsplads. Han sad selv i Folketinget i den periode, hvor Mogens Lykketoft var optaget af arbejde i FN. Foto: Kaj Bonne.
Jeppe Bruus var rundviser på Gladsaxe Bladets læserarrangement

Første gang på besøg i Folketinget.

Sådan var det for hovedparten af de 42 læsere, der havde tilmeldt sig Gladsaxe Bladets læserarrangement – Bag Borgen med Jeppe Bruus. Og de fik sig en stor oplevelse. Både dem, der ikke før havde besøgt gangene på Christiansborg, og dem, som havde været på rundtur før. Gladsaxes socialdemokratiske folketingskandidat, Jeppe Bruus, fortalte ivrigt om Folketinget som arbejdsplads, den historiske udvikling af parlamentet og demokratiet og ikke mindst anekdoter fra hverdagen på Borgen. Det blev til en rigtig spændende aften i en god atmosfære, som en af deltagerne efterfølgende gav udtryk for.

Der var særlig stor opmærksomhed om den særlige elevator, paternoster, der er en åben elevator, der kører hele tiden. Jeppe fortalte om dengang, han blev fanget i elevatoren, da den gik i stå. Og måtte sende et “nødråb” ud over sociale medier, som endte med en historie (med blink i øjet) på eb.dk

Der var også stor interesse for de mange portrætter af tidligere statsministre og formænd for Folketinget. Og spørgelysten var stor, da Jeppe fortalte om arbejdet i Folketingssalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top