Amatører på bølgelængde
Radioamatører.jpg
Radioamatørerne Bo og Alex fremviste eksempler på den finmekanik, som de arbejder med. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxes lokale radioamatører hygger sig

Hver tirsdag kl. 19 mødes et helt særligt folk til klubaften på Grønnegården på Transformervej. Det er medlemmerne i ”Gladsaxe – OZ2AGR” – det er Gladsaxeafdelingen af landsforeningen Experimenterende Danske Radioamatører.

På klubaftnerne bestræber medlemmerne sig på at forbedre deres tekniske kunnen, og på Gladsaxedagen kunne nogle af foreningens dygtige medlemmer vise nogle af de meget finurlige detaljer i radioerne, som de selv havde samlet.

Vil du vide mere kan du kontakte Gladsaxeafdelingens formand Alex Poulsen på mail oz2agr@hvf363.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top