Gode kort på hånden
Søborg-Bridgeklub.jpg
Fire bridgeentusiaster fra Søborg Bridgeklub spillede løs på Gladsaxedagen. Foto: Kaj Bonne.
Søborg Bridgeklub er gået i gang med sin 87. sæson

Kortspillet kontraktbridge eller bare bridge blev lanceret i 1925. Men selv om spillet historisk set ikke ret gammelt, så er det i dag verdens mest udbredte kortspil. Der er over 300 klubber og 25.00 udøvere over det ganske land. Heraf er Søborg Bridgeklub en af dem.

Søborg Bridgeklub blev stiftet den 1. september 1931 og skal nu i gang med sin 87. sæson. Klubben har hen ved 230 medlemmer, der mødes til bridge en eller flere gange om ugen. For Søborg Bridgeklub har en særdeles tætpakket kalender, hvor der nærmest dagligt spilles turneringer.

Klubben holder til på både Telefonfabrikken, Telefon 8, og Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220.

Både mandag aften og tirsdag aften spilles par- og holdturneringer på Telefonfabrikken. På Hovedbiblioteket arrangeres onsdag formiddag og fredag formiddag (store sal) par- og holdturneringer, mens der er undervisning onsdag eftermiddag for øvede bridgespillere (i den lille sal).

Derudover er der en række fællesarrangementer og turneringer henover sæsonen. Vil du vide mere kan du kontakte formand Edel Trolle på trolle@post.tele.dk.

I Gladsaxe Kommune spilles også bridge i Bagsværd Bridge og Blakset-Klubberne. Sidstnævnte er med sine næsten 1.700 medlemmer Danmarks største bridgeforening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top