Hovedrengøring for 1.515 ældre vil koste 3 mio. kr
Det er dog op til borgerne at afgøre om de vil modtage ydelsen, hvis den overhovedet skulle blive godkendt i byrådet

Det vil koste ca. 3 millioner kroner, hvis samtlige borgere, der er over 60 år og visiteret til hjemmehjælpsydelser skal have gjort hovedrengøring en gang om året.

Det fremgår af et svar til Lone Yalcinkaya fra Venstre, der har spurgt: ” Hvad vil det koste at tilbyde ældre borgere med funktionsnedsættelse én årlig hovedrengøring?

Hun vil også vide, hvordan man vil kommunikere det til borgerne, hvis det skulle blive vedtaget.
Hvis der blev truffet en beslutning om at tilbyde én årlig hovedrengøring til ældre borgere med funktionsnedsættelse, hvordan vil man kommunikere denne mulighed til 60+ borgere med funktionsnedsættelse?

Svaret er, at i alt 1.515 borgere på 60 år og derover er visiteret til hjemmehjælpsydelser. Heraf er 1.116 borgere visiteret til rengøring.

Hvis alle 1.116 borgere med visiteret rengøring får en hovedrengøring til en pris af 2.000 kr. ex. moms for seks timers rengøring, bliver udgiften hertil på godt 2,2 mio. kr. årligt.

Hvis tilbuddet skal omfatte alle 1.515 borgere over 60 år, der modtager hjemmehjælpsydelser vil den årlige udgift udgøre ca. 3 mio. kr.

Hvis der træffes beslutning om at tilbyde alle borgere denne ekstra hjælp til hovedrengøring vil Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen skrive ud til hver enkelt borger og spørge om de er interesserede i dette tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top