Opbakning til en eller anden skøjtehal
-

SF er dog totalt imod at bruge de 85 millioner kroner på det projekt

Der er afsat 85 millioner kroner til en ny skøjtehal i borgmester Trine Græses budgetforslag, som byrådets partier nu er gået i gang med at forhandle om.

Alt tyder på, at projektet vedtages i en eller anden form.
Det fremgik af ordførernes taler ved 1. behandlingen i onsdags.
Kun SF er totalt imod.

-De mange penge kan bruges med langt større effekt til gavn for mange flere mennesker, sagde Serdal Benli fra SF.

En undersøgelse har vist, at under halvdelen af medlemmerne i kunstskøjteløberforeningen og ishockeyklubben bor i Gladsaxe.

Hos de radikale er Claus Wachmann imod skøjtehallen, mens partifællen Christina Rittig Falkberg er for. Claus Wachmann vil hellere støtte de mange medlemmer i GIF, hvor der er voldsomme kapacitetsproblemer.
Spørgsmålet er så, om der skal bygges en helt ny hal eller om den gamle skal renoveres.

Den sidste løsning var den konservative Lars Abel fuldkommen imod.

-Jeg har truffet mange dumme beslutninger i mine mange år i byrådet. Og at bruge millioner af kroner på renoveringen af skøjtehallen har været blandt dem. Lad os få en helt ny hal.

Pia Skou fra Venstre luftede ideen om, at der måske kan bygges tennisbaner oven over taget på skøjtehallen, så man slog to fluer med et smæk.

2 kommentarer om “Opbakning til en eller anden skøjtehal”

 1. Pia Sommer siger:

  Nu handler en ny skøjtehal, jo ikke kun om, hvor klubbernes medlemmer kommer fra. Men i høj grad også om det store antal borgere der bruger hallen i den offentlige åbningstid.
  Gladsaxe skøjtehal er et af de mest besøgte anlæg i kommunen.
  Det er vel også værd at tage med.
  Når jeg nævner at min datter går til kunstskøjteløb i Gladsaxe Skøjteløber Forening, bliver jeg i 90% af tilfædende mødt med et “ nej, hvor sjovt,ø. Den hal har jeg også været rigtig meget i”
  Det fortæller mig i hvert fald, at hallen har en stor betydning, også uden for klub regi.

 2. Frank Bøgelund Jensen siger:

  Jeg er da enig i at det vil komme de mange offentlige brugere til gavn, men dertil skal lægges at det koster kommunen 100 kr. hver gang en offentlig bruger går igennem tælleapparatet – jeg er sikker på at man kan investere 85 mill. kr. bedre og få samme offentlige idrætstilbud, samtidig med at man øger kapaciteten af idrætsfaciliteter og spare på omkostningerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top