Reservebedste til sløje børn
Pensionister og efterlønsmodtagere hjælper småbørnsfamilier i Gladsaxe

Det kan indimellem være svært at få passet sit barn. Men der kan være hjælp at hente. I Gladsaxe er der startet en lille forening, der hedder Gladsaxe Reservebedste Forening. Reservebedsteforældrene er pensionister eller efterlønsmodtagere som rækker småbørnsfamilierne en hjælpende hånd.

Som medlem af foreningen kan du ringe til en telefonvagt, og så findes der om muligt en ledig reservebedste, der kan hjælpe. Du betaler 40 kroner i startgebyr, som dække reservebedsteforælderens transport. Derefter betaler du 30 kroner pr. time for at få dit barn passet.

Hør nærmere om mulighederne hos Gladsaxe Reservebedste Forening på telefon 27 39 26 45 eller mail gladsaxe.bedste@gmail.com. Du kan også finde foreningen på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top