Svampedag i Aldershvile Skov
Det er populært at samle svampe, og det behøver ikke at være farligt

Svampedag01
En svampeekspert kan lynhurtigt afgøre, om man har samlet en spisesvamp eller ej.
Foto: Privat.

Oktober er højsæson for svampe, og det er ikke muligt at gå en tur i naturen uden at falde over en eller anden form for svamp. Men der findes mange svampearter og for det utrænede øje kan det være svært at vide, hvilke svampe man tør plukke og komme i aftensmaden.

Grønt IDÉcenter i Gladsaxe inviterer til svampejagt i Aldershvile Skov søndag 7. oktober kl. 13-17, hvor du får muligheden for at gå på opdagelse i skovbunden og blive klogere på svampe.

Svampeekspert Henrik Mathiassen vil fortælle om de forskellige arter af svampe og hjælpe med at svare på spørgsmål. For at teste din svampeviden, vil der på dagen desuden være en quiz du kan deltage i, med en præmie til vinderen.

Der er mødested ved Bagsværd Rostadion, hvorfra vi vil gå ud i Aldershvile Skov og se hvad skovbunden har at byde på. Grønt IDÉcenter vil stå klar med en kop varm te eller kaffe, hvis man har fået kolde hænder under svampejagten.

Læs mere om dagen på www.gladsaxe.dk/gic og tilmeld dig på groentidecenter@gladsaxe.dk.

Arrangementet har pladsbegrænsning, så tilmeld dig gerne i god tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top