annonce
AB Gladsaxe dummede sig
Grov forsvarsfejl kostede dyrt hjemme mod Vanløse der vandt 2-0

AB Gladsaxes træner Michael Madsen skamroste sit hold, før det gik på banen til torsdagens hjemmekamp mod Vanløse.

-Indsatsen i 0-0 kampen i Middelfart kommer ind i Top 5 på min liste over et holds indsats med mig som træner. Vi burde have vundet i en kamp med en chancefordeling på 12-3 i vores favør. Nu optræder vi virkelig som et hold i alle kæder, og vi kæmper for hinanden, sagde Michael Madsen.

Hvorefter meget gik rigtig galt mod Vanløse.

Det kneb i den grad med at få flow i sammenspillet, og Vanløses forsvar havde let ved at stoppe alt.

Det havde AB Gladsaxe sådan set også, indtil der kom en virkelig grov fejl i AB Gladsaxes forsvar. Philip Olsens helt unødvendige tilbagelægning til målmanden Mark Fabricius Jensen var kun med til at sætte målmanden under pres, fordi den var så teknisk dårligt udført.

Helt grotesk faldt målmanden så, og hans forsøg på at få raget kastanjerne ud af ilden endte med at han begik et klokkeklart straffespark – og fik et rødt kort, så Oliver Thorup måtte på mål.

Vanløses hollandske angriber Jack Castelijns tordnede straffesparket i kassen til 0-1, og han headede senere en bold i mål til 0-2, da AB Gladsaxe taktisk måtte satse offensivt.

Jo længere væk man kan holde bolden fra sit eget mål, jo mindre er sandsynligheden for at indkassere en scoring, så det kan undre, at man sender bolden 35-40 meter baglæns til sin målmand i stedet for at miste den inde på modstanderens banehalvdel.

AB Gladsaxe røg lidt ned i den tætte tabel og testes hårdt igen i udekampen mod Frem i Valby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top