AB Gladsaxe tilbage på sejrskurs
Værebro-AB-03-44-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Martin Albrechtsen har trappet karrieren ned fra Superligafodbold til serie 1 hos VB1968, og han styrer forsvaret helt suverænt med sit venstreben og ikke mindst sit hovedspil. Foto: Kaj Bonne.
Nichlas Rohde scorede alle målene i 3-0 mod B93

B93 kom til Gladsaxe Stadion med den noget usædvanlige statistik, at alle seks udekampe i denne sæson var vundet. 18 af holdets 20 point var hentet på fremmed græs.

Målscoren i den sammenhæng lød på 12-2. Men efter 90 minutters kamp var der lavet godt og grundigt om på den statistik.

AB Gladsaxe gik på banen efter tre nederlag i træk. Men forlod den med en sejer på 3-0. Alle mål blev scoret af Nichlas Rohde, der nu har nettet syv gange i denne sæson.

Sejren betyder, at AB Gladsaxe atter er blandt de seks bedste hold i rækken, der på et tidspunkt skal spille om oprykningen.

Men der er ikke råd blot den mindste kikser i en række, hvor der er enorm trængsel lige omkring midterstregen i tabellen.

Næste kamp er ude mod oprykkerne fra Slagelse, og så sluttes der af 11. november hjemme mod HIK.

I serie 1 går det forrygende for VB1968 der i de seneste fem kampe har fået 13 ud af 15 mulige point. I lørdags blev det hele 6-1 ude i lokalopgøret mod AB ovre fra den anden side af vejen.

Resultatet betyder, at VB 1968 nu ligger lige under den absolutte top med 19, hvor oprykkerne fra Hundested har vundet de 10 første kampe.

Gladsaxe-Hero rykkede op sammen med Hundested, men har til forskel fra nordsjællænderne fuldkommen mistet pusten. Det blev så en lussing på 6-1 ude mod Hørsholm-Usserød. Andreas Andersen bragte Gladsaxe-Hero foran, men siden gik det helt galt.

Gladsaxe-Hero har et point færre end VB1968. Nu er der pause frem til begyndelsen af april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top