Annonce
Der blev skåret græskar til den store guldmedalje
Græskar-01-42-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KFUM-Spejderne Søborg gruppe skar 30 græskar bag Meny Søborg. Foto: Kaj Bonne.
Stor aktivitet blandt børn i både Søborg og Bagsværd

Græskar er oppe i tiden omkring efterårsferien. Halloween nærmer sig, og Danmarks største græskar på 589 kilo er lige blevet kåret i Tivoli. Så store var græskarene dog ikke, da der i sidste uge blev skåret og snittet græskar til den store guldmedalje i både Søborg og Bagsværd.

I forbindelse med, at begge handelsforeninger – Handelsforeningen for Søborg Omegn og Handelsforeningen Bagsværd By – har indledt et samarbejde med BIDDanmark med opbakning fra kommunen, så var både både BIDSøborg og BIDBagsværd idémagere til arrangementer, som synliggør, at der sker noget i de to handelsbyer.

Skoleelever var klar
KFUM-spejderne Søborg gruppe skar 30 græskar ud ved bagindgangen til MENY Søborg.
Græskar søborg skole
Der blev skåret 71 græskar på Søborg Skole. Foto: Privat.

Endvidere kom børnene fra 6. årgang på Søborg Skole i sving, da de skulle skære hele 71 græskar.
Børnene hentede selv de mange græskar hos Meny Søborg og bragte dem tilbage til skolen for at skære dem. Efterfølgende gik de rundt til bydelens butikker, der så bruger græskarene til udsmykning. I alt blev der uddelt 101 græskar, som BIDSøborg gav.

Stor tilstrømning
Også foran Bibliografen i Bagsværd var der heftig aktivitet lørdag formiddag. I løbet af blot 40 minutter havde 30 børn været forbi med deres forældre for at snitte. Her fik de lov til at tage græskaret med til dekoration derhjemme, og kernerne fik de en pose til, så de kunne salte og riste dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Der var stor aktivitet foran Bibliografen. Foto: Kaj Bonne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se hvad jeg har lavet. Foto: Kaj Bonne.

Det var KFUM-spejderne 2. Bagsværd, der stod for det praktiske. De afdækkede bænkene med plastik og sørgede for redskaber. Spejderlederne Simon Wahlgren, Frederikke Jacobsen og Casper Henriksen rådgav alle.

BIDBagsværd havde indkøbt i alt 150 græskar. Den store tilstrømning var en glædelig overraskelse for både spejdere og handelsforening.

– Da vi blev spurgt af Handelsforeningen sagde vi naturligvis ja. Vi er altid parat og håber på nye arrangementer i fremtiden. Ved at stille op håber vi at gøre opmærksom på os selv, fortalte spejderlederne.
Handelsforeningens Jacob Thesander var til stede for at forevige begivenheden med kamera til foreningens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top