annonce
Der kom 100.000 kr. i kassen
Lyserød-Lørdag-19-41-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IF Bytoften fik skabt en mindeværdig Lyserød Lørdag

Den nye kunstgræsbane lå lækker hen. Med plasttoppe var der skabt fire små baner. Vejret var nærmest ovre i den velsignede afdeling hele lørdagen.

IF Bytoftens Lyserød Lørdag-arrangement blev en dundrende succes.
Ikke alene fordi det i løbet af dagen lykkedes at få 100.000 kr. i kassen. Men også fordi de over 30 deltagende hold med piger og kvinder i den grad fik spillet noget fodbold, rørt sig og grinet og hygget sig socialt.
Det hele blev indledt med et minuts stilhed for at understrege det alvorlige i situationen.

-Der er selvfølgelig nogle udgifter, der skal betales, men vi glæder os over, at vi kan sende et stort beløb til Kræftens Bekæmpelse, siger Thomas Dreyer, der er formand for IF Bytoften, hvor det næsten ser ud som om det er genetisk at mange stiller op for at give nogle hænder og fødder med. Der skulle passes boder, serveres og dømmes et hav af fodboldkampe.

Der var lotterier, der var lidt til maven og lidt til tørsten. Der var en velbesøgt pølsevogn.

Kræft er jo en alvorlig sygdom, der ofte ender fatalt. Men det går heldigvis i den rigtige retning. Både med rene helbredelser og livsforlængende operationer og behandlinger.

Og i den forbindelse er det godt, at forskere og behandlere får nogle midler til rådighed.

En række af de handlende på og omkring Søborg Hovedgade havde også involveret sig ved at sælge lyserøde balloner, der var fyldt med lodder. Lodderne dukkede naturligvis op, når ballonerne blev baldret. Og så var der masser af præmier.

En del af forretningerne havde virkelig forsøgt at skabe noget blikfang via stof og balloner.

I Bagsværd fik de engagerede handelsfolk vist, at år 2000 Pladsen er et rigtig godt sted at samle folk. Der var en dejlig, hyggelig stemning, hvor man dels kunne gøre nogle gode køb, hvor en del af salgssummen blev ekspederet videre til Kræftens Bekæmpelse, dels kunne købe lidt at drikke og spise.

Der blev spillet og sunget god, fængende musik på guitar – og selvfølgelig var der masser af Kim Larsen-numre.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se mange flere fotos på https://kajbonne.myportfolio.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top