annonce
Det lover godt
volleyball.jpg
LGVs talentfulde U14 piger, der var til stævne i Ungarn i sommerferien sammen med 38 af klubbens unge spillere. Her ses holdet sammen med klubbens lokale ungarske guide Edina (øverst til højre) efter de havde tabt en meget tæt kamp 2-3 til sølvvinderne fra Litauen. Foto: Privat.
Lyngby-Gladsaxe Volley er i fuld gang med en ny spændende sæson

43 af klubbens unge fra Lyngby-Gladsaxe Volley var i sommerferien en uge i Ungarn til Volleyball Festival. Turen var en stor succes, hvor der blev hentet en guldmedalje og to bronzemedaljer med hjem til Danmark. Derudover var turen også fuld af gode oplevelser både kulturelt og socialt.

Headcoach for U16-pigerne Carsten Lillelund Olsen har store forventninger til pigerne i denne sæson.

-Vi har et fantastisk team. Vores store styrke ligger i et volleyfællesskab med sunde værdier, en stor lyst til at træne og en ambition om at skabe gode resultater sammen. Samtidig er vi alle enige om, at det skal være sjovt at spille volley. Vi arbejder i øjeblikket med at sætte sæsonmål, men nu og her mener jeg personligt, at vi kommer til at nå langt i år. Mange af pigerne var med til at vinde DM i U14 rækken sidste sæson og er nu rykket op som 1. års U16. Krydret med vores dygtige 2. års piger, så er jeg overbevist om, at vi kommer til at spille med om metal til DM, siger Carsten Lillelund Olsen.

Headcoach for U18-pigerne Christian Andersen har også store forventninger til pigerne i denne sæson
-Vi har en meget stor og homogen trup i år. Blandt de 14 piger, som efter jul udtages til DM truppen, bliver der kamp på samtlige pladser i startopstillingen. Det er en stor luksus at have så mange dygtige piger at arbejde med. Vores første mål er at kvalificere os til DM. Herefter sætter vi et nyt.

Headcoach for U21 pigerne Nikolaj Nyholm er lidt mere tilbageholden.

-Vi er en stor trup, men i U21 spillet er vi meget unge. Flere af vores talentfulde piger har i løbet af de sidste par sæsoner valgt at prøve kræfter med volleyligaen i forskellige andre klubber i København. Vi har derfor ikke forventninger om metal, men forsøger som altid at spille op til vores bedste.

Mange talenter
Fra U14 trupperne på både pige og drenge siden, der begge vandt DM i sidste sæson, er flere udtaget til træning på Talentcentret i Brøndby hver anden onsdag, udover klubtræningen 3 gange om ugen. De skal i løbet af efteråret prøve at spille sig på Ungdomslandsholdet, der spiller kvalifikation til U16 EM lige efter jul.

Søndag 16. september blev sæsonens første stævne afholdt i Hvidovre. Lyngby Gladsaxes Volleys U14 teen drenge vandt samtlige deres kampe og hev dermed sæsonens første guldmedalje hjem til klubben. Ligeledes var klubbens piger i kamp til teen stævnet, hvor U14 piger vandt sølv og U16 pigerne guld. Søndag. september var der Serie 1 kamp i Buddinge Hallen hvor U16-pigerne hev en sejr hjem i en tæt 5 sæts kamp mod Næstved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top