- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

En vanvittig politik

Byrådets ønske om at flere skal flytte til Gladsaxe er desværre lykkedes alt for godt. Berlingske Tidende har netop (3. okt.) udråbt Gladsaxe som dén kommune i Danmark, der de sidste ti år har haft den største tilflytning, når man lige ser bort fra København, Aarhus og Ålborg. Denne rekord er borgmesteren åbenlyst stolt af. ”Det bidrager positivt til kommunens økonomi” siger hun.

Jeg kender ikke et eneste menneske her i kommunen, som synes, at vi skal være flere i Gladsaxe. Tværtimod.

Allerede nu mærker vi konsekvenserne af ”fortætningspolitikken” i form af mangel på P-pladser, trafikpropper og stressende trafikstøj.

Kommunen har givet grønt lys for en lang række nye boligbyggerier, hvoraf mange allerede er beboet. Det ene uskønne højhus efter det andet skyder op. Med hver ny familie følger to biler. Og flere biler betyder mere asfalt, flere P-pladser, mere larm og færre grønne områder.

Gladsaxe er nu oppe omkring 70.000 indbyggere og om 12 år forventer man 77.000 indbyggere. Det er vanvid og sort politik. Hvorfor modarbejder byrådet borgernes interesser? Vi vil ikke være flere i Gladsaxe, men meget gerne færre.