Fartsyndere er ligeglade
-

Jeg siger tak til Ellen Benniche og Morten Frank for deres indlæg i Gladsaxe Bladet om hastighed i Gladsaxe kommune , for så kan jeg spare min tid med at kontakte myndighederne.

Jeg bor på Vandtårnsvej, og vi har samme problem med biler og motorcykler der kører for stærkt , sidstnævnte høres flere kilometer herfra inden de kommer forbi her, med ca. 80 km i timen . Jeg truede af en med høj hastighed. Han standsede og gjorde mig opmærksom på, at jeg bare kunne ringe til politiet. Det viser respekten for myndighederne , da han ved at der ikke bliver reageret derfra.

Vi har også haft hastighedsmåling her , men det er da latterligt og spild af kostbar tid, hvis resultaterne ikke bruges til noget.

Det er åbenbart et ”pytsamfund ” vi nu bor i , man kan gøre hvad man vil. Hvad skal vi egentlig med folketinget, når lovene ikke bliver overholdt. Som politiker må man føle sig til grin , tænk al den tid der bliver brugt til at diskutere nye love , men måske ved de ikke, hvad der sker i samfundet . Der er heller ikke respekt for rødt lys eller parkeringsregler . Efterhånden begynder der vel også at mangle respekt for politikkerne fra ”almindelige” mennesker .

2 kommentarer om “Fartsyndere er ligeglade”

  1. Torben Sønnichsen siger:

    Mægtigt godt indlæg der burde få politikerne til at gøre nogrt

  2. Torben Sønnichsen siger:

    Det burde være enkelt at opsætte en stærekasse med fart og lydmåler så vi kan udpege støjsyndere der kører for hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top