annonce
Find en partner
Gladsaxe Kommune inviterer erhvervsledere, Byråd og samarbejdspartnere til Erhvervskonference 2018

Hvad kan min virksomhed få ud af at samarbejde med andre partnere? Hvad kræver det? Og kan vi tjene penge på det?

Det er nogle af de spørgsmål, som deltagerne vil blive klogere på, hvis de deltager i Gladsaxe Erhvervskonference 2018. Konferencen holdes mandag 12. november kl. 13.30-17.30 hos Alfa Laval i Søborg og arrangeres af Gladsaxes erhvervs- og vækstenhed i tæt samarbejde med Gladsaxe Erhvervsråd.

Temaet tager fat, hvor kommunens erhvervskonference sluttede sidste år, idet verdensmål 17 handler om værdien af at indgå partnerskaber for handling. I år bredes partnerskabstanken ud. Der bliver konkrete eksempler på virksomheder, som har rakt ud efter ny viden i samarbejde med leverandører, kunder, vidensinstitutioner, iværksættere, frivillige organisationer og kommuner, og har oplevet, at det har tilført ny energi og vækst til virksomheden.

– Vi sætter partnerskaber på dagsordenen, fordi vi gerne vil inspirere små og store virksomheder til at indgå i samarbejder med andre om udvikling, der måske kan føre til nye produkter og vækstmuligheder, siger Gladsaxes borgmester, Trine Græse.

– Vi ser, at det kræver noget nyt ledelsesmæssigt at gribe de udfordringer og muligheder. Det er den samme opgave, vi står overfor som kommune. Derfor er det spændende at have dialogen sammen, og på den måde ruste Gladsaxe til fremtiden, siger hun.

På konferencen bliver der tid til at styrke det lokale netværk og søge relevante partnere, der måske kan give et nyt perspektiv på virksomhedens forretningsmodel. Gladsaxe Kommune stiller med et stærkt hold af politikere og ledere, der er klar til at gå i dialog om inspiration til mulige partnerskaber, der kan være med til at realisere Byrådets kommende strategi for de næste fire år.

Hvem vinder årets erhvervspris?
Konferencen slutter festligt af med, at borgmester Trine Græse i samarbejde med Gladsaxe Erhvervsråd kårer vinderen af Gladsaxe Erhvervspris 2018. Prisen går til en virksomhed, som i særlig grad har bidraget til at skabe bæredygtig vækst og velfærd i Gladsaxe i året, der er gået. Alle kan pege på kandidater til prisen.

– Sidste år vandt virksomheden RTT prisen. De blev hædret, fordi de har vist, at det er muligt at tage et stort socialt ansvar, skabe medarbejdertrivsel og samtidig levere et flot overskud på bundlinjen 2017, fortæller erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen.

Hun opfordrer alle til at komme med forslag. Gå ind på gladsaxe.dk/erhvervspris2018 og kom med dit forslag til prismodtager. Sidste frist er 17. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top